Ένα ταξίδι ήταν κι αυτό...

Posted on
  • Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019
  • by
  • ROM
  • in
  • Καλησπέρα σας!
                    Αύριο ουσιαστικά τελειώνει η σχολική χρονιά και μαζί το ταξίδι μας που ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2017!
    Ένα ταξίδι που σήμερα φαντάζει τόσο μικρό ...αν και κράτησε μόνο ...δύο χρόνια. Σαν χθες ήταν που τα παιδιά σας ήρθαν στο μεγάλο...σχολείο και ένιωθαν τόσο αμήχανα,τόσο άνετα και τόσο φοβισμένα στο άγνωστο ...ανάλογα με την προσωπικότητα του καθενός ..όπως άλλωστε και εμείς οι ίδιοι μπροστά σε κάθε μεγάλη αλλαγή που συμβαίνει στη ζωή μας!
    Το σχολείο για μας είναι μια έννοια πολυδιάστατη και όχι σίγουρα μόνο γλώσσα...μαθηματικά...κτλ....Οι λέξεις άνθρωπος ,ευτυχία,φιλία ,σεβασμός,αγάπη είναι μπροστά....
    Σίγουρα  σε ένα ταξίδι υπάρχουν πολλές όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές που δυστυχώς βιώσαμε πρόσφατα ωστόσο αυτό που κρατάμε περισσότερο εκτός από τις όποιες γνώσεις και όμορφες στιγμές  είναι οι φιλίες και η ΑΓΑΠΗ που αναπτύσσεται ανάμεσα σε μικρούς αλλά και σε μικρούς με μεγάλους.
    Αγάπη που ΔΕΝ έχει όρια και δεν μπορεί να χωρίσει ή να σβήσει ούτε  ο χρόνος ,ούτε ο ουρανός !   
    Ευχόμαστε με όλη μας την αγάπη καλή συνέχεια όχι μόνο στο ταξίδι της σχολικής ζωής που ακολουθεί... αλλά πολύ περισσότερο στο ταξίδι της ζωής με πρόοδο σε οτιδήποτε θέλουν τα παιδιά σας ,υγεία και ευτυχία! 
    Με αγάπη οι δάσκαλοί σας 

    1 σχόλια:

    Loukas Pso είπε...

    Τα δάνειά μας είναι γρήγορα και ασφαλή και με πολύ χαμηλά επιτόκια. Ζητήστε το δάνειο σας τώρα και λάβετε γρήγορη επιβεβαίωση και σταθερό επιτόκιο.
    psoloukas@gmail.com

    Δημοσίευση σχολίου